Öppet Onsdag-Torsdag 18-21 Söndag 10-16
kontakt@hanaslov.se

Är du en eldsjäl?

Är du en eldsjäl?

november 24, 2020
markus

Snart är det dags för vinter igen och vi förbereder för fullt med utbyggnader, service av maskiner mm.
Varje år söker vi nya eldsjälar till Hanaslöv för att skapa en vinterverksamhet för våra ungdomar och barn som är utöver det vanliga!
Varje år är över 100 eldsjälar inblandade för att skapa denna verksamhet kring Hanaslövsområdet, Är du en av dom?
Vill du vara med på vår spännande resa, gillar utmaningar, lära dig nya saker, träffa nya människor och bidra till vinterglädjen?
Utöver det så får du dessutom olika förmåner, kontakta oss för vidare information!

Vart känner du att du passar in? Tveka inte på att kontakta flera grenledare och fråga vad det innebär att vara med i just den gruppen, Kanske flera grupper låter spännande för dig?

Liftpersonal: Stå i någon av våra liftar och hjälpa våra gäster. Det är ni som är en av våra viktigaste kontakter för våra gäster och det är ni som hjälper våra gäster med det första viktiga steget, Att komma upp i backen!
Kontakt: Linda Svahn – Linda@hanaslov.se – 073-396 49 39

Snötillverkning: Det är vi som sätter förutsättningarna för säsongen. Det är snön som avgör hur mycket vi kan ha öppet och hur länge vi kan ha öppet. Är du teknikintresserad och gillar en riktig utmaning? Då är denna gruppen något för dig!
Kontakt: Stefan Fransson – Stefan.Fransson@allbohus.se – 076-883 84 37

Kassan: Vår första kontakt med våra gäster! Du är för många av våra gäster första kontakten och en av de som hjälper dem igång med liftkort och den information dem behöver för att få en trevlig vistelse i Hanaslöv!
Kontakt: Susanne Karlsson – susanne.karlsson@kvenneberga.se – 070-375 10 28

Pensionär: Är du tidsmiljonär? Vill hänga med ett gäng som inte är som oss andra och förmodligen är ryggraden i Hanaslöv. Pensionärerna i Hanaslöv jobbar när alla andra inte kan och har med sig erfarenhet som få. Pensionärer jobbar i alla grupper och utan er hade vi inte överlevt!
Kontakt: Kennerth Martinsson – 070 – 522 07 46

Ländspår: Är du mera för längdåkning än utför? Även här jobbas det mycket med snöläggning, preparering, skidskola mm.
Kontakt: Per Tikkanen – per.tikkanen@alvestasok.com – 073-047 30 75

Servering: För att orka stå på benen en hel dag behövs mycket näring! I serveringen får du träffa mycket folk i en trevlig miljö.
Kontakt: Bengt Andersson – bengt.andersson@alvestasok.com – 073-437 23 85

Skidskolan: Hjälp våra barn och ungdomar att få en fantastisk första gång i backen och lära sig att åka skidor/snowboard på rätt sätt och ha roligt på snö!
kontakt: skidskola@hanaslov.se

Välkommen till Hanaslöv!