Onsdag - Torsdag 18 - 21 / Söndag 10 - 16
kontakt@hanaslov.se

Orientering

Orientering

Att orientera är bra träning för både kropp och knopp, och det är även en mycket nyttig allmänkunskap.

Alvesta SOK försöker varje år ordna nybörjarkurser för att ge intresserade chansen att prova på och lära sig mer om orientering. Håll utkik på hemsidan när kurserna anordnas.

Om du är nyfiken på orientering och vill prova på egen hand, kanske Motionsorienteringen och Naturpasset är något för dig.

Alvesta SOK erbjuder ett antal olika träningar och andra aktiviteter året om. En del träningar är anpassade för en viss vana och kunskapsnivå, men de flesta passar för alla, både ungdomar och vuxna.

Under april-okt orienterar vi på någon av våra kartor.  Både barn och ungdomar, på olika nivåer och vuxna är välkomna. Någon gång varje vecka samlas vi för att springa eller cykla med samling vid Hanaslövsgården om inget annat anges i kalendern. Alla är välkomna.

Är du intresserad av orientering det bra att bli medlem i Alvesta SOK och hänga med när vi har träningar. Titta i kalendern för att se vad som händer: http://idrottonline.se/AlvestaSOK.

Alvesta SOK deltar även i orienteringstävlingar på flera nivåer, både lokalt, regionalt och nationellt. 

Vi arrangerar egna lokala tävlingar, t ex Motionsorientering, Grand Prix och distriktstävlingar.

O-ringen (5-dagars tävling), världens största orientering, är något som ingen vill missa. Där deltar alltid en stor grupp från klubben varje år.

Ta kontakt med Alvesta SOK om du har frågor om orientering.

Se mer information om orientering på: http://idrottonline.se/AlvestaSOK