Onsdag - Torsdag 18 - 21 / Söndag 10 - 16
kontakt@hanaslov.se

Längdåkning

Längdåkning

Att åka längdskidor i våra breddgrader är inte alltid helt lätt. I Hanaslöv har vi förmånen att ha ett fantastiskt konstsnöspår som gör detta möjligt.

Konstsnöspåret brukar vara åkbart från någon gång i december, om kylan kommer som den ska, fram till och med mars månad.

Alvesta SOK erbjuder olika träningar och andra aktiviteter året om. En del träningar är anpassade för en viss vana och kunskapsnivå, men de flesta passar för alla, både ungdomar och vuxna.

Från slutet av oktober fram tills det finns snö och skidspår har vi barmarksträning inför skidsäsongen. Därefter växlar vi till skidträning på snö. Både barn och ungdomar, på olika nivåer och vuxna är välkomna.   

Är du intresserad av längdåkning är det bra att bli medlem i Alvesta SOK och hänga med när vi har träningar. Titta i kalendern för att se vad som händer: http://idrottonline.se/AlvestaSOK.

Alvesta SOK deltar även i skidtävlingar på flera nivåer, både lokalt, regionalt och nationellt. Varje år har vi en grupp som gemensamt åker till Vasaloppet.

Ta kontakt med Alvesta SOK om du har frågor om längdskidåkning.

Se mer information om längdåkning på: http://idrottonline.se/AlvestaSOK