Öppet Onsdag-Torsdag 18-21 Söndag 10-16
kontakt@hanaslov.se

Högt tryck på biljetter

Högt tryck på biljetter

februari 7, 2021
markus

Det är väldigt högt tryck på biljetter och vi gör så mycket vi bara kan för att öppna upp så många biljetter som bara möjligt men vi måste ta vårat ansvar och inte släppa på för mycket och kan inte heller göra några “specialare” även om vi självklart vill hjälpa till så gott vi kan!

Vi har igår eftermiddag och idag eftermiddag haft/har på prov med höjt antal biljetter, Fungerar det bra så kommer vi göra eftersläpp på extra biljetter för kommande veckor på dagar där det finns utrymme för det under dagen imorgon!

Vi hoppas på att så många som möjligt ska få chansen till att åka skidor hos oss och har du redan biljetter vänligen låt någon annan köpa eftersläpps biljetterna!

Välkommen till Hanaslöv