0472-153 07
Öppet lördag 10:00 till 16:00
kontakt@hanaslov.se

Anläggningen stängd

Anläggningen stängd

november 29, 2021
markus

Hela anläggningen är nu stängd och vi gör sista förberedelserna för att på tisdag natt köra igång fullskalig produktion och börjar lägga ca 300 kubik snö i timmen i backarna, på längdspåren och i pulkabacken.


Vänligen respektera att obehöriga inte har tillträde för eran säkerhet och vår arbetsro tills vi kan börja öppna upp längdspår, pulkabacke och skidbackar.


Det har varit ett par prövande år dom sista fyra åren men framförallt dom två sista åren med nästan helt utebliven vinter och Corona. Men vi har pressat oss igenom och levererat rekord år och skrivit historia inte bara en gång (Bästa resultatet någonsin), inte bara två gånger (Öppet ända till och med påsk) Inte bara tre gånger (Berömd Corona strategi som gav en hårt begränsad men otroligt säker anlägging där vi ändå hade näst bästa resultatet någonsin) utan hela fyra gånger!!! (Öppnade regionens första någonsin liftburna Downhill och MTB anläggning!


Nu när man sitter och blickar tillbaka och tänker på det, Det är verkligen inga små bedrifter.
Vi har gett flera tiotusentals människor möjligheten till att åka pulka, längdskidor, skidor och snowboard utför både i vanlig pist och park, grilla, vandra, träna löpning, orientera, cykla både cross country och utförs med eller utan lift osv i dom mest prövande tider.


Hanaslöv är en helt unik anläggning i kronobergslän och något vi alla kan vara otroligt stolta över.

Tack till alla er som hjälpt till både stort och smått med att göra det möjligt ni är alla legender!