Öppet Onsdag-Torsdag 18-21 Söndag 10-16
kontakt@hanaslov.se

Hanaslöv har stängt för säsongen

Hanaslöv har stängt för säsongen

mars 3, 2022
markus

Räkenskaperna är gjorda och Hanaslöv har sin näst bästa säsong någonsin igen och 2021 krossar tidigare kalender års resultat, bästa helåret någonsin med råge, vilket rekord! 💪🚵⛷🥳

Snötäcket var lite för tunt på många ställen mot slutet för att fortsätta underhålla backarna och få en säker och riktigt bra kvalite på åkningen. Samtidigt som vi öppnat rekordtidigt och kört väldigt mycket och länge denna säsongen så är vi väldigt trötta.

Vad händer nu?
Du kan fortsätta att åka längdskidor i spåren så länge det går och du kan gå i elljusspåren och i naturen, använda grillplatserna men skidbackarna är avstängda för allmänheten tills vi öppnar upp det igen till sommarsäsongen när vi är klara och det är bedömt säkert. Vi kommer redan nu börja göra i ordning downhillederna inför sommaren och vill påminna att man _inte_ får gå i dom både för eran säkerhet med risk för kollision när vi provar banorna och för att löst material som vi lägger i och jämnar till riskerar att bli upprivet igen.
Tack för att ni respekterar anläggningens regler!
Sommarkartan och info finns på: https://hanaslov.se/leder-och-elljusspar/

Tack alla besökare och extra tack till alla volontärer! Utan er hade det inte gått!
Ses till sommaren igen på cykel eller med skor ☀🚵