0472-153 07
Öppet lördag 10:00 till 16:00
kontakt@hanaslov.se

Fullt ös i Hanaslöv på flera fronter denna vecka! 🤟🚵🏗

Fullt ös i Hanaslöv på flera fronter denna vecka! 🤟🚵🏗

augusti 14, 2023
markus

Sista veckan för downhill i Hanaslöv innan vi har uppehåll och första spadtaget för rullskidbana och alla tillhörande projekt på torsdag 17 aug 18:00!

Alla är välkomna till första spadtaget som kommer vara vid gamla vallaboden. Det kommer att vara kort information om projektet och finnas tillfälle att ställa frågor.

Vi skrev historia med att vara först i kronobergslän med liftburen cykling och nu gör vi det igen och bygger första rullskidsbanan i kronobergslän och blir en unik året runt anläggning i hela södra Sverige, Mäktigt i Alvesta 💪

Samtidigt bygger vi ut för automatisk snöläggning för längdåkning, en skidlekplats, drar in kommunalt VA i anläggningen, bygger ställplatser och en ny tillgänglighetsanpassad offentlig toalett, bytter ut alla lampor i spåren och monterar ny styrning för belysningen. När då? Jamen nu med desamma! 🤯

Från och med nästa vecka kommer vi av detta behöva börja stänga av större delen av spårsystemen i Hanaslöv och genomfart genom området kommer inte längre vara möjligt och tillgängligheten kring parkeringarna mm kommer vara begränsat.
Vi kommer försöka hålla friluftsbacken öppen så länge det går men det kräver att besökare respekterar att resten av området är en arbetsplats.
Från Alvesta hållet kommer man under hela projektets gång kunna gå elljusspåret upp till toppen.
Eftersom vi kopplar om stora delar av belysningen för spåret kommer det vara helt eller delvis släckt många gånger under hösten.

Vi hoppas alla har överseende med detta och ser fram emot ett nytt ännu grymmare Hanaslöv! 👑