Öppet Onsdag-Torsdag 18-21 Söndag 10-16
kontakt@hanaslov.se

Premiär downhill

Premiär downhill

juni 17, 2020
markusPremiär downhill

Nu är snart dagen här, dagen då en ny historia skrivs och drömmar blir till verklighet.

Fler banor ska byggas och mycket annat men vi kan nog sträcka på ryggen lite och säga att vi lyckats genomföra en vision som många i regionen kämpat för i väldigt många år, på ca 3 månader, I den svåraste tänkbara perioden i Hanaslövs historia med tufft ekonomiskt läge, pandemi och nästan hela vinterintäkterna raderade av mer eller mindre utebliven vinter. Startar vi nu ett helt nytt kapitel och tankarna går, om vi lyckas med detta på så kort tid, vart är vi inte då om 2 år? 5 år? Man kan alltid drömma men när vi tillsammans kan göra drömmar till verklighet saknar man nästan ord.

Alla som gör Hanaslöv möjligt år efter år ska ha en stor eloge!

Välkommen till premiär för downhill i Hanaslöv den 27 Juni!
Regionens första liftburna downhill och MTB anläggning!

*Mic drop*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.