Onsdag - Torsdag 18 - 21 / Söndag 10 - 16
kontakt@hanaslov.se

STÄNGT FÖR SÄSONGEN!

STÄNGT FÖR SÄSONGEN!

Grattis Hanaslöv till näst bästa säsongen någonsin!

Vädret visar på mycket regn i slutet av veckan och personalen är väldigt trötta efter en intensiv vinter, därför väljer vi att stänga istället för att leverera en halv bra produkt.

Det är förbjudet att tillträda backarna när dom är stängda och inget säkerhetsarbete görs utan vi kommer nu börja plocka ner skydd och lyfta bort snökanoner mm. Backarna är ett arbetsområde när det är stängt.

När mesta av snön är borta kommer vi börja förbereda för en ny grym Downhill säsong!

Vinter säsongen 2021 var prövande och mycket ovis med Corona hängades över oss hela tiden och en sen start med kylan.Men som alla år innan så viker vi oss inte i prövande tider!Vi anpassade hela anläggningen, införde onlinesystem, hårda begränsningar och levererade pister av högsta kvallite utan väntetid vid liftarna men framförallt Corona säkert. Inte nog med det, Vi gjorde ändå vårat näst bästa år någonsin!!!

Under ett mörker av Corona det senaste året har vi lyst upp vardagen och levererat regionens första Liftburna Downhill och MTB anläggning och en Corona säker vinter säsong med hårda begränsningar men ändå levererat näst bästa säsongen någonsin!

Vi är fan grymma!
Som alvestabo kan man vara riktigt stolt!

Tack alla som besökte oss och extra stort tack till alla frivilliga som ställt upp! Ni ska vara riktigt stolta!

Hanaslöv – Alvesta ski resort

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *